Agenda

 

Datum Activiteit
20 januari 2019 Maandwandeling met bijna 20 wandelaars in en om het prachtige Imstenraderbos, lengte 12 km met een pauze bij de Diligence.
 17 februari 2019 Maandwandeling vanaf de parkeerplaats van het Gemeentehuis te Voerendaal, richting Wijnandsrade, via de Luiperbeek. Genoten van heerlijke vla in het Dorpscafé te Wijnandsrade.
17 maart 2019 Maandwandeling met als vertrekpunt de kerk in Orsbach helaas niet doorgegaan, wegens zeer slechte weersomstandigheden, en zeer minimale opkomst.
Tweede Paasdag, 22 april 2019 Maandwandeling langs de vele kalkovens rondom Ubachsberg en Benzenrade, met 18 wandelaars. Een prachtige, doch enigszins zware wandeling door ons heuvelland.
 19 mei 2019 Maandwandeling richting Hulsberg – Wissegracht, lengte ca. 12 km, prachtig weer, mooie pauzelocatie Brasserie in de Wiesj, Wissegrachtweg in Hulsberg/Wissegracht. De wandelaars waren enthousiast over de mooie omgeving.
2 juni 2019 op 2 juni heeft de LENTEWANDELING plaatsgevonden. Behalve de gebruikelijke afstanden van 9, 15 en 21 km was de 5 km afstand mogelijk met voor de basisschooljeugd een FOTO-ZOEKTOCHT. Op de pauzeplaats in Klimmen was een muzikaal optreden door singer-songwriter Linde Grooten uit Klimmen, dit in het kader van het ZOMERFESTIVAL, dat van 24 mei tot 2 juni in Voerendaal plaatsvond.  Alle routes kwamen langs Kasteel Cortenbach, waar het evenement “Cortenbach where music meets art” plaatsvindt, en waar de wandelaars een bezoekje konden brengen.
16 juni 2019 Helaas niet door kunnen gaan.
21 juli 2019

Maandwandeling met vertrek vanuit Orsbach, schitterend weer, prachtige vergezichten, mooie pauzeplaats op Kasteel Bloemendaal in Vaals. Al met al een mooie dag.

    

18 augustus Maandwandeling rondom Kerkrade. Vanwege de vele regenval is deze wandeling niet doorgegaan. Doch met drie leden  een mooie ronde gemaakt vanuit Voerendaal, met een bezoek aan het nieuwe Maankwartier, koffie op het Pancratiusplein in Heerlen, en in de stromende regen weer terug naar Voerendaal.
15 september 2019 De maandwandeling van ca. 12 kilometer door een aantal mooie natuurgebieden rondom Voerendaal, zoals landschapspark Terworm, de groene long met de Weltervijver, de Kunderberg. 16 deelnemers, prachtig weer, de pauze op het mooie terras van de Rousch in Welten.
29 september 2019 NAZOMER-PANORAMAwandeling, afstanden 9, 15, 21 km, inschrijven in het Kunderhoes, Hogeweg 74 te Voerendaal-Kunrade, vanaf 07.30 uur. De weersvoorspellingen waren zeer slecht, waardoor een groot aantal wandelaars de deur niet is uitgegaan.  De ruim 200 wandelaars die gewandeld hebben, waren bijzonder enthousiast over de mooie routes die uitgezet waren door de natuurgebieden rondom Voerendaal. En…..veel regen is er niet gevallen. Op de pauzeplaats in Welten gezellige muziek door Guus Debets op zijn elektrisch orgel.
20 oktober 2019

MAANDWANDELING vanuit Mechelen, voor leden familie, introducees. Meewandelen is gratis. Vertrekpunt Gemeentehuis Voerendaal om 10.00 uur precies. Er wordt gecarpoold. € 2,– aan de chauffeur geven. 

Uitzetter de heer en mevrouw Jurgens, woonachtig in Mechelen.

17 november 2019 MAANDWANDELING rondom Slenaken. Voor leden, familie, introducees. Meewandelen is gratis. Vertrekpunt Gemeentehuis Voerendaal om 10.00 uur precies. Er wordt gecarpoold. € 2,– aan de chauffeur geven. Uitzetter de heer J. Wouters.
15 december 2019 MAANDWANDELING. route: laat u verrassen. Voor leden, familie, introducees. Meewandelen is gratis. Vertrekpunt Gemeentehuis Voerendaal om 10.00 uur precies. Er wordt gecarpoold. € 2,– aan de chauffeur geven.