LIDMAATSCHAP
Lid worden van Wandelvereniging Voerendaal is heel eenvoudig. Stuur een brief, een mail of telefoneer naar het secretariaat en wij nemen contact met u op.  U kunt kiezen uit 3 opties:
STANDAARDLID Leden ontvangen het  “alles-in-1-pakket” met Wandelvoordeelpas kWbn (met korting bij partners en op evenementen),  5 x jaar Magazine WANDEL.NL,  + jaargids wandelevenementen.   De afdracht naar de kWbn Koninklijke Wandelbond Nederland is in 2020 € 18,00. U bent dan ook lid van de kWbn.
Kiest u hiervoor dan is de contributie voor 2020: € 18,00 + € 5,00 = € 23,00 per persoon per jaar;
BASISLID Leden ontvangen de Wandelvoordeelpas kWbn (met korting bij partners en op evenementen). De afdracht naar de kWbn Koninklijke Wandelbond Nederland is in 2020 € 10,50 per persoon. U bent dan ook lid van de kWbn.
Kiest u hiervoor dan is de contributie voor 2020: € 10,50 + € 5,00 = € 15,50 per persoon per jaar;
VERENIGINGSLID U bent dan uitsluitend lid bent van onze wandelvereniging.  U blijft van onze activiteiten op de hoogte per mail,  per post of via  deze website.
Kiest u hiervoor dan is de contributie € 5,00 per persoon per jaar.

Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december en wordt tot wederopzegging automatisch verlengd.   Opzegging van het lidmaatschap moet uiterlijk 1 november geschieden.
Op onze website www.wandelvereniging-voerendaal.nl en op de website van de kWbn (www.wandel.nl) vindt u allerlei informatie,  wetenswaardigheden en beschrijvingen van wandeltochten.

En niet onbelangrijk, als kWbn-lid,  bent u bij deelname aan wandeltochten in zowel het binnenland als het buitenland, WA- verzekerd, mits de wandeltocht georganiseerd wordt door een erkende wandelsportorganisatie.

Tot slot ontvangt u, als kWbn-lid, korting op het inschrijfgeld van een wandeltocht.