Nazomer-Panorama-tocht 2018

                    

Op 29 september 2019 vindt onze NAZOMER-wandeling plaats.  Noteer de datum in jullie agenda!!

Voelender Nazomer-Panorama-wandeling  2018

 Zondag 30 september heeft onze NAZOMER-Panorama wandeling plaatsgevonden. Het was een mooie dag met een prachtige blauwe hemel. De temperatuur was rond de 17 graden, en vele wandelaars vonden de weg naar ons startlokaal.

Bij Voerendaal begint het Zuid-Limburgse heuvellandschap en dat heeft veel mooie wandelpaden met een al eeuwenoude oorsprong. De routecommissie heeft gezorgd voor mooie routes met op vele plaatsen mooie vergezichten. De wandeling ging zoals gebruikelijk over onverharde en verharde wegen, men passeerde vele in Kundersteen opgetrokken gebouwen en de voor Zuid-Limburg typische carré-boerderijen.  De panoramische vergezichten waren “bijna” adembenemend. Al met al was het wandelen door de prachtige natuur met de rijke historie van het Zuid Limburgse land.Onderweg op de pauzeplaats waar kon worden gerust onder het genot van een hapje en een drankje, kon rond het middaguur genoten worden van een gezellig muziekje. Een aantal wandelaars waagden een dansje.

Het was  een mooie dag.

De voorbereidingen voor de NAZOMER-PANORAMA-wandeling op  29 september is in volle gang. De routes gaan in de richting van het mooie natuurgebied de KUNDERBERG, en ook door het landschapspark TERWORM. Tot dan!!